Mölkkytietoa

Suomalainen puu, kestävyys ja hauskuus – nämä arvot tekevät Mölkky-pelistä todellisen 2000-luvun pelisensaation! Helppojen sääntöjen ansiosta pelin voi oppia nopeasti ja sen pelaaminen onnistuu niin nuorilta kuin vanhemmiltakin pelaajilta. Hakeudu siis raittiiseen ilmaan hyvässä seurassa, pystytä keilat paikoilleen ja anna Mölkky-pelin lentää!


Mölkky ja maailma

Mölkky on alun perin kotoisin Päijät-Hämeestä, jossa sitä on pelattu vuosisatoja. Mölkky on kehittynyt eräästä toisesta suositusta ulkopelistä, Kyykästä.

Nyt Mölkky valloittaa maailman! Sen lisäksi, että se on Pohjoismaiden myydyin ulkopeli, pelillä on lukuisia innostuneita pelaajia ympäri maailmaa! Mölkky-pelin maailmanmestaruuskilpailut on järjestetty vuodesta 2004 lähtien Lahdessa.

Mölkky on eko-tuote!

Tähän tuotteeseen käytetään jopa muuten jätteeseen joutuva puutavara, joten se on aidosti kestävä ja luontoystävällinen tuote. Mölkky on suomalainen, käsintehty puutuote. Mölkky on aitoa suomalaista suunnittelua ja se on myös valmistettu Suomessa. Pelin materiaalina on käytetty koivua ja mäntyä, jotka on hakattu metsistä, joille on myönnetty kestävän kehityksen PEFC-sertifikaatti. Näin ollen Mölkky on ympäristöystävällinen tapa viihtyä ulkona!

 

Mölkky-tavaramerkki

Mölkky on rekisteröity tavaramerkki. MÖLKKY – pelin virallinen valmistaja ja tavaramerkin haltija on Tactic Games Oy