Etusivu

mölkky.comMölkky – luontoystävällinen tapa pitää hauskaa!

Yksinkertainen ja hauska – Mölkky on syystä yksi Suomen, ja Euroopan suosituimmista ulkopeleistä. Ota Mölkky mukaasi lomalle, rannalle, puistoon tai pistä pelit pystyyn omalla takapihallasi!

Tästä pelistä voi nauttia koko suku, sillä se ei vaadi hyvää fyysistä kuntoa tai voimaa – vain halun pitää hauskaa!

 


Avainlippu_Sininen_rgb   Mölkky on Suomessa valmistettu tuote!


Mölkky vaatii sekä taitoa että onnea, mutta ennen kaikkea sitä on hauska pelata.
Jokainen pelaaja heittää vuorollaan heittokapulaa yrittäen kaataa numeroituja keiloja. Pelin tavoite on saada tarkalleen 50 pistettä. Ole kuitenkin varovainen, sillä jos saat enemmän kuin 50 pistettä, menetätkin niitä 25!
Mölkky-peliä voi pelata missä tahansa ulkotilassa, puistosta puutarhaan. Voit pelata yksi yhtä vastaan, tai vaikka joukkueissa! Mitä enemmän pelaajia, sitä hauskempaa pelistä tulee! Kaikenikäiset ja –kuntoiset voivat ottaa osaa.
Mölkky kerää pelaajia kansainväliselläkin tasolla, ja joukkueet ympäri maailmaa kokoontuvat yhteen kisaamaan Mölkky MM-kisoissa.

 

molkky

Laatikko täynnä hupia!

  • MÖLKKY – keiloja (numeroitu yhdestä kahteentoista) – nämä ainutlaatuiset keilat on valmistettu 100% luonnonmukaisesta puusta. Ne on helppo asettaa maahan (jopa epätasaisille pelialustoille) ja hauska kaataa.
  • Heittokapula – tätä palikkaa on koko perheen kevyt ja helppo heittää.
  • Kantolaatikko – valmistettu samasta luonnonmukaisesta puusta kuin keilat, tässä laatikossa pelivälineesi säilyvät. Vahva köysi varmistaa, että voit kantaa Mölkky-pelin mukanasi minne vain haluat.
  • Säännöt – yksinkertaiset ohjeet ja kuvat varmistavat, että peli saadaan käyntiin ripeästi eikä kiistaa synny. Keskity vain hauskanpitoon!
  • Pistetaulukot – sinun ei tarvitse yrittää muistaa pisteitäsi, sillä voit kirjata ne tähän kätevään pistevihkoon tai lataa ilmainen applikaatio täältä: iTunes tai Google Play.
  • Koko (cm) – 33 (pituus) x 22 (leveys) x 19 (korkeus). Tuotteessa käytetyn materiaalin vuoksi koko saattaa vaihdella.
  • Paino – 4. 390 kg.

 AWARDS!

Best_Green_Winner  Seal-of-Approval-No-Year gameoftheyear speelgoed