Let’s play

Mölkky is een plezierige combinatie van geluk en behendigheid, snel te leren en fantastisch om te spelen. Om de beurt wordt de werpstok (Mölkky) gegooid om verschillende paaltjes om te gooien. De bedoeling van het spel is om precies uit te komen op een score van 50 punten, behaal je meer dan 50 punten, zal je score terugvallen naar 25 punten.

Mölkky kan overal gespeeld worden, in de achtertuin, in het bos of ergens in het park. Speel 1 tegen 1 of speel met teams, hoe meer zielen hoe meer vreugde. Jong of oud, klein of groot, iedereen kan het spelen.

Mölkky is nu ook internationaal een fenomeen. Er worden al nationale “Mölkky” competities gehouden in verschillende landen, en er komen al landenteams naar Finland om te strijden om het wereldkampioenschap “Mölkky”.

Een kist vol plezier
  • Mölkky paaltjes (nummer 1 t/m 12) – unieke vorm en gemaaakt van 100% natuurlijk hout uit Finland. Eenvoudig te plaatsen (zelfs op effen of oneffen plekken) en eenvoudig om te gooien.
  • Mölkky (de werpstok) – licht van gewicht en eenvoudig te gooien voor alle deelnemers.
  • Handige draagbare verpakking (krat) – gemaakt van hetzelfde hoge kwaliteit hout. Dit robuuste krat is ideaal voor het opbergen van het spel. De handvaten van touw maken het eenvoudig de Mölkky kist overal mee naar toe te nemen.
  • Scoreblok – Het is niet nodig om je punten te onthouden, gebruik het handige scoreblok. Niet vergeten, doel van het spel is het behalen van EXACT 50 punten!!
  • Afmetingen (cm) – 33 x 22 x 19 (lxbxh). Omdat Mölkky is gemaakt van 100% hout kunnen de afmetingen iets afwijken.
  • Gewicht – 4.390 gr.

molkky_image_1